01.12.2022
Workshop “Kerstfestoen” maken in Oelbroeck

Het Hobbycentrum Sint Anthonis organiseert maandelijks Workshops in Oelbroeck. Deze workshops zijn voor jong en oud toegankelijk. Op donderdagavond 8 december van 19.00 uur tot en met 22.00 uur kun je aansluiten bij een kerstworkshop.

 

Lees meer
22.11.2022
Boeiende avond bij Cicero: ‘De duistere wereld van de ondermijnende criminaliteit’

SINT ANTHONIS – Cicero Sint Anthonis maakt – na twee jaar ‘pauze’ vanwege het coronavirus – een herstart! Op woensdag 14 december neemt hoofdofficier van justitie Hugo Hillenaar u mee in de wereld van de ondermijnende criminaliteit. Hillenaar vertelt bij Cicero wat ondermijning is, welke ontwrichtende consequenties het heeft en hoe de overheid deze vorm van criminaliteit aanpakt.

Lees meer
17.11.2022
Wij zoeken een coördinator vrijwilligers voor Oelbroeck,

Oelbroeck is volop in beweging. Wij willen de naam ‘dé centrale ontmoetingsplek van Sint Anthonis’ waarmaken. Daar zijn vrijwilligers voor nodig, veel vrijwilligers. Zij maken, samen met het vaste team medewerkers, ontmoeting mogelijk onder één dak en voor alle inwoners van Sint Anthonis. Sinds de verbouwing is Oelbroeck groter geworden en zijn er veel meer vrijwilligers die zich voor Oelbroeck inzetten. Gastvrouwen en gastheren bij de Ontmoeting en de Receptie, vrijwilligers die Oelbroeck aan de buitenkant onderhouden en vrijwilligers bij het verzorgen van licht en geluid. 

Lees meer
15.11.2022
Oelbroeck ommetjes een succes

Op vrijdag 11 november om 9.30 uur werden we bij de hoofdingang van Oelbroeck enorm verrast met een opkomst van 30 wandelaars. Het weer was prachtig, droog met een heerlijk zonnetje erbij. Na een kennismaking en uitleg over de route en de opzet van de wandelingen zijn we gestart. Heerlijk door de natuur hebben we ongeveer een uurtje gewandeld. Daarna was er koffie en thee in de Ontmoeting. Voor deze eerste keer aangeboden door Oelbroeck.   
Volgende week ook zin om mee te gaan wandelen? Je bent welkom aanmelden is niet nodig. 
We verzamelen bij de Hoofdingang van Oelbroeck en vanuit Oelbroeck is er altijd, weer of geen weer, iemand aanwezig die aangeeft welke route we die dag zullen wandelen. 
Iedereen is welkom🚶

Lees meer
06.11.2022
Ontmoetingsruimte Oelbroeck: de koffie staat klaar!

De Ontmoeting ligt midden in het hart van Oelbroeck. Het is een sfeervolle ruimte met een bar aanwezig en tafels en stoelen. U kunt de activiteiten in de sporthal zien en aan de andere kant zijn we nauw verbonden met de Bibliotheek.

Lees meer

Vaste gebruikers

Sociom
TIOS
De huuskamer
Canthonis
Muziekvereniging Sint Cecilia
Notariskantoor Teeuwen
Somas Activia
KBO Sint Anthonis
Uutlaot
Spring Dagopvang
Kindcentreun Leander
Het zwaluwstaartje
Kodokan
Biblioplus
Klezatro
Dorpsraad