13.01.2017
Apachepiloot Peter Gordijn bij Cicero

SINT ANTHONIS – Na het succesvolle eerste seizoen presenteert Cicero Sint Anthonis voormalig Apachepiloot Peter Gordijn als eerste spreker van het nieuwe seizoen.

Op maandag 31 oktober vertelt hij zijn inspirerende verhaal over zijn verleden als piloot bij Defensie en zijn persoonlijke ontwikkeling en levenslessen die hij hieruit heeft gehaald.

Peter Gordijn groeide op in Oploo en was van 2005 tot 2015 Apachepiloot. Hij is vier keer op uitzending geweest naar Afghanistan en één keer naar Mali. Uit onvrede over de VN-vredesmissie in Mali heeft hij uiteindelijk in goed overleg Defensie verlaten. Een hernia in 2006 zorgde voor een gedwongen zelfreflectie en het begin van een proces van persoonlijke ontwikkeling. Gordijn kon na een succesvolle operatie weer vliegen maar bleef zich daarnaast richten op de universele levenslessen die zijn leven naar eigen zeggen enorm verrijkten. In zijn boek ‘Wakker!’ beschrijft Gordijn de belangrijkste acht levenslessen aan de hand van de avonturen die hij meemaakte als Apachepiloot. Bij Cicero laat hij beelden zien die hij maakte vanuit zijn cockpit en vertelt hij zijn unieke verhaal.

Cicero Sint Anthonis nodigt iedereen van harte uit op maandag 31 oktober naar het boeiende verhaal van Peter Gordijn te komen luisteren. De avond vindt plaats in MFC Oelbroeck aan de Breestraat 1d in Sint Anthonis. De avond begint om 20.00 uur en de toegang is gratis, dankzij de ondersteuning van diverse sponsoren. Geniet van een bijzonder, inspirerend verhaal en verbreed je referentiekader. Daarna kan er onder het genot van een drankje gezellig worden nagepraat bij Oele Tôn’s Gasterij.

Terug

Vaste gebruikers

Muziekvereniging Sint Cecilia
Notariskantoor Teeuwen
Somas Activia
KBO Sint Anthonis
Uutlaot
Spring Dagopvang
Kindcentreun Leander
Het zwaluwstaartje
Kodokan
Biblioplus
Klezatro
Dorpsraad
Sociom
TIOS
De huuskamer
Canthonis