24.09.2018
Presentatie plannen verbouwing MFA Oelbroeck Sint Anthonis

In 2014 is in goed overleg met de gemeente Sint Anthonis de stuurgroep Multi  Functionele Accommodatie Oelbroeck Sint Anthonis opgericht. De doelstelling van deze stuurgroep is om Oelbroeck, waarvan een groot gedeelte inmiddels bijna 18 jaar oud is, aan te passen aan de eisen van deze tijd. Een onderzoek door bureau Companen heeft aangegeven, dat een aantal aanpassingen noodzakelijk zijn om het gebouw toekomstbestendig te maken.
De stuurgroep heeft eerst een nieuwe visie en missie ontwikkeld. Oelbroeck moet aantrekkelijker gemaakt worden om nog meer de “ontmoetingsruimte” voor de inwoners van Sint Anthonis te worden. Op basis van deze visie is er inmiddels na uitvoerig overleg met de gebruikers, buren en andere belanghebbenden een verbouwingsplan opgesteld, dat dinsdag 11 september aan de gebruikers en buren is gepresenteerd. De nieuwe plannen zijn goed ontvangen en kunnen rekenen op een breed draagvlak.
Het totale plan is nu zover, dat het op 19 september aangeboden kan worden aan het College van B&W van de gemeente Sint Anthonis.
Stuurgroep MFA Oelbroeck

 

Terug

Vaste gebruikers

Muziekvereniging Sint Cecilia
Notariskantoor Teeuwen
Somas Activia
KBO Sint Anthonis
Uutlaot
Spring Dagopvang
Kindcentreun Leander
Het zwaluwstaartje
Kodokan
Biblioplus
Klezatro
Dorpsraad
Sociom
TIOS
De huuskamer
Canthonis