03.12.2021
FASE 2 Oelbroeck start op 10 januari 2022

Aannemer van der Horst geeft ons graag een inkijkje in hetgeen er in fase 2 van de verbouwing gaat gebeuren. Dan is de zijde waar voorheen de bibliotheek zat aan de beurt. Zoals eerder gemeld is de voormalige DOJO omgebouwd tot een repetitieruimte voor de harmonie. Ook een magazijn voor de opslag van de instrumenten maakt daar deel van uit.

 

In dit deel worden de vergaderruimten en de aangepaste en ruimere dagbesteding gesitueerd. De komende weken gaat men als eerste aan de slag met het demonteren van de systeemplafonds. Er zullen een aantal wanden verplaatst moeten worden en installaties zullen aan de huidige normen worden aangepast. Er komt bij deze locatie een extra toiletgroep en als laatste dient het geheel natuurlijk strak afgewerkt te worden.
Hoe voorkomen jullie overlast (in het bijzonder voor de boven Oelbroeck wonende mensen, vroegen we de aannemer.
“De overlast geheel beperken is helaas niet mogelijk werd er verteld. Wel proberen we de dagen dat er geluidsoverlast is, goed te communiceren met de bewoners. Denk hierbij aan de sloopwerkzaamheden.
Communiceren doen we door brieven te versturen en onze bouwapp actueel te houden. Verder zullen we de overlast gevende werkzaamheden zoveel mogelijk in schappelijke tijden organiseren. Denk hierbij ook aan de naast gelegen basisschool. Daar moeten ze gewoon les kunnen geven. Boorwerkzaamheden zullen we zoveel mogelijk in de pauzes uitvoeren.
En als dat allemaal goed gaat dan kunnen we medio april open!
 

Terug

Vaste gebruikers

SPG Photo's
Somas Activia
Canthonis
Muziekvereniging Sint Cecilia
Notariskantoor Teeuwen
Hobby Centrum
Samen Sint Anthonis
yort
Heemkundekring Sint Tunnis
kunstkring
Sociom
KBO Sint Anthonis
Uutlaot
Spring Dagopvang
Kindcentreun Leander
Het zwaluwstaartje
Kodokan
Biblioplus
Klezatro
Dorpsraad
De huuskamer
Cicero
De Traonentrekkers