14.06.2021
Jos van Raaij, Coördinator

Eigenlijk zou hij al met pensioen gaan maar Oelbroeck had hem nog nodig en daarom heeft Jos nog voor een jaar bijgetekend. “Voor deze klus wil ik de mouwen nog wel een keer opstropen”, geeft Jos aan. Dit is een hele belangrijke verbouwing waarmee we Oelbroeck in één keer klaarmaken voor de komende 10-15 jaar. Als dat voor elkaar is, kan ik het stokje met een gerust hart overdragen.”

“Mooi dat de verbouwing start! Dat betekent overigens niet dat alles dicht zit he,” vertelt Jos. Doordat de verbouwing in twee fases gaat, kan ik nog best wat regelen voor de gebruikers. Ik probeer voor iedereen een plek te vinden. Gewoon ff bellen of mailen.
De kleinere orkesten zoals het jeugdorkest en het Brinkorkest kunnen in de judoruimte. De harmonie moet op de woensdag naar een andere locatie, daar is niets aan te doen.
Er komen trouwens ook al aanvragen binnen voor na de verbouwing. En wat dacht je van de gemeenteraadsverkiezingen voor het Land van Cuijk op 24 november 2021? Ook daar moeten we al rekening mee houden.  
Heeft u vragen voor Jos? Mail naar: jos.vanraaij@oelbroeck.nl 

Terug

Vaste gebruikers

Somas Activia
KBO Sint Anthonis
Uutlaot
Spring Dagopvang
Kindcentreun Leander
Het zwaluwstaartje
Kodokan
Biblioplus
Klezatro
Dorpsraad
Sociom
TIOS
De huuskamer
Canthonis
Muziekvereniging Sint Cecilia
Notariskantoor Teeuwen