29.09.2021
Oelbroeck wordt fantastisch! Verbouwing op schema

Wethouder Bellemakers laat zich informeren
Wethouder Bellemakers liet zich afgelopen week op de hoogte stellen van de voortgang in  Oelbroeck. De grootscheepse verbouwing was in volle gang. Medewerkers van aannemer Van der Horst en van onderaannemers waren druk met de vloerverwarming en afwerking van plafonds, kamers en doorgangen. Volgens projectleider Jorn van Bommel was het al wat rustiger dan de week ervoor toen er soms wel 55 medewerkers bezig waren aan de verbouwing. Nu waren er nog steeds zo’n 25 mensen aan het werk. Voor de worstenbroodjes die de wethouder uitdeelde, werd even pauze genomen maar daarna was het weer de helm op en door!


Wethouder Bellemakers laat zich informeren over de voortgang van de verbouwing

Verbouwing op schema
Directievoerder Ferry Appelhof (Elemans van den Hork Architecten) leidde de wethouder rond en legde uit hoe verschillende werkzaamheden waren uitgevoerd en welke zaken nog aangepakt gaan worden. Dat er veel meer openheid en sfeer gaat komen was nu al duidelijk. Vanuit de bar zicht op de sporthal en in de ruimte waar de bibliotheek gaat komen meer licht en mogelijkheden voor verschillende activiteiten. Dit naar ontwerp van B2 architecten. Het gedeelte aan de voorzijde (MFC) zal begin november klaar zijn voor oplevering en dan verplaatst de verbouwing zich naar de achterzijde van Oelbroeck waar voorheen de bibliotheek was.

Fase 2   
Fase 2 was deels al in gang gezet met het gereed maken van de locatie waar muziekvereniging Sint Cecilia zal gaan repeteren. De volledig geïsoleerde ruimte is grotendeels in de vakantieperiode  gereed gemaakt om de school niet onnodig overlast te bezorgen én om de muziekvereniging tijdig een plek te geven. Wethouder Bellemakers: “Ik ben blij dat we nu zover zijn en dat de aannemer goed op schema zit. Er wordt hier keihard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen. Mooi om dat ter plekke te mogen bekijken.”     


Wethouder Bellemakers deelt worstenbroodjes uit bij bezoek aan Oelbroeck

Terug

Vaste gebruikers

Somas Activia
KBO Sint Anthonis
Uutlaot
Spring Dagopvang
Kindcentreun Leander
Het zwaluwstaartje
Kodokan
Biblioplus
Klezatro
Dorpsraad
Sociom
TIOS
De huuskamer
Canthonis
Muziekvereniging Sint Cecilia
Notariskantoor Teeuwen