29.04.2021
Van der Horst aannemers uit Mill gaat Oelbroeck verbouwen

Sint Anthonis 29 april 2021 - Met de ondertekening van het contract door wethouder Bellemakers en directeur Antoon van der Horst is het nu officieel. De verbouwing van Oelbroeck kan beginnen en dat betekent dat de voorzitter van de stuurgroep Oelbroeck opgelucht adem kan halen. “Het was geen makkelijk traject en het gaat over veel geld,” aldus de voorzitter van de stuurgroep Ben Fransen.

"Maar het is belangrijk voor de inwoners van het dorp én de gemeente Sint Anthonis. Ik ben blij met deze belangrijke stap in het proces en ik bedank de gemeente Sint Anthonis voor de inspanningen die gedaan zijn om dit mogelijk te maken en de goede samenwerking in het afgelopen jaar.”

Wethouder Bellemakers zette zijn handtekening met zichtbaar genoegen onder het contract met de aannemer. “Ik kijk positief terug op de goede samenwerking met iedereen die ervoor gezorgd heeft dat dit project, na een aanvankelijk moeizame start, verder succesvol is verlopen. In het bijzonder wil ik Ben Fransen en Henk van Haare noemen. Mede dankzij hun inzet staat hier straks een modern en toekomstbestendig Oelbroeck. Ik zie uit naar een feestelijke opening.” Aldus de wethouder.

Directeur Antoon van der Horst gaf aan graag te willen beginnen met “deze mooie klus”. Van der Horst: “Half juni gaan we starten. Wij hebben deze week onze documentatie compleet en starten dan direct met de inkoop. Over anderhalve maand gaan we hier vol aan de gang. Dat betekent dat we qua planning koersen op een afronding van de werkzaamheden in december 2021.”

Handtekeningen gezet! Niets kan een totale vernieuwing van Oelbroeck nog tegenhouden. “Ontmoet en beleef” is en blijft het adagium. Dat zal echter in de toekomst nog beter ingevuld kunnen worden in een nieuw Oelbroeck!
 

Terug

Vaste gebruikers

SPG Photo's
Somas Activia
Canthonis
Muziekvereniging Sint Cecilia
Notariskantoor Teeuwen
Hobby Centrum
Samen Sint Anthonis
yort
Heemkundekring Sint Tunnis
kunstkring
Sociom
KBO Sint Anthonis
Uutlaot
Spring Dagopvang
Kindcentreun Leander
Het zwaluwstaartje
Kodokan
Biblioplus
Klezatro
Dorpsraad
De huuskamer
Cicero
De Traonentrekkers