Fittestdag
04.10.2023

  • Zaal
  • Theaterzaal
  • Aanvang
  • Aanvang vanaf volgt nog. uur
  • Categorie
  • Theater / Film / Muziek
  • Prijs
  • Gratis
  • Datum
  • woensdag 04 oktober

Fittestdag | 04.10.2023

Hoe fit en veerkrachtig bent u?
  
                                                        
Wilt u dat graag weten en bent u 40 – 50 jaar oud?
 
Dan nodigen wij u van harte uit voor een gratis fittestdag op 4 oktober 2023. Deze wordt gehouden van 12:30 – 20:00 uur in Oelbroeck Sint Anthonis.
 
U kunt zich aanmelden tot 13 september 2023  via  https://www.oelbroeck.nl/agenda/fittestdag/
Aanmeldtermijn verlengd tot 24 september 2023
Aanmelden door de Ticketlink te kiezen. Als aanmelden niet lukt, uw antwoordstrook in leveren bij de receptie van Oelbroeck of u kunt bellen met 0485-385166.
U kunt vanaf 20 september 2023 bevestigingsmail van uw aanmelding verwachten. Het tijdstip waarop we u verwachten zal hierin vermeld worden.
 
Wat wordt er gedaan?
U gaat ‘speeddaten’ met diverse deskundigen, nadat u een vragenlijst hebt ingevuld.
Uw lengte, gewicht en bloeddruk wordt gemeten. U krijgt een glucoseprik om te zien hoe het met uw bloedsuiker is. Een fysiotherapeut neemt testen af om te zien hoe het met uw conditie is gesteld, en beweegaanbieders kijken met u naar uw beweegpatroon. Een diëtiste bespreekt met u het voedingspatroon en uw eetgewoonten. Een opticien bekijkt met u het gezichtsvermogen. Een audicien zal een test afnemen om te kijken hoe het met uw gehoor is gesteld. Deze opsomming geeft een duidelijk beeld over uw leefstijl en gezondheid.
Ook uw mentale veerkracht wordt niet vergeten.
 
Aan het eind van de testronde krijgt u een gesprek met een medewerker van de GGD. Samen met u, wordt dan uw persoonlijk dossier besproken. Hierbij kunnen adviezen worden gegeven. Het is aan u, wat u met de adviezen gaat doen. Uw persoonlijk dossier neemt u na afloop mee naar huis. Naast de testronde zijn er stands waar u informatie kunt vinden over gezondheid en fit blijven.
 
Privacy
Uw privacy wordt volledig gewaarborgd. Er worden geen resultaten doorgegeven aan derden.
 
Hoelang duurt de testronde?
De totale testronde duurt ongeveer anderhalf uur. Om lange wachttijden te voorkomen is het nodig om u aan te melden voor deze fittest.
 
U zult begrijpen dat we op deze dag niet iedereen in deze leeftijdscategorie kunnen testen. Er kunnen 60 personen getest worden. Dus als u graag mee wilt doen meldt u dan zo spoedig mogelijk aan. Vol= vol.

Mochten er meer dan 60 personen zich aanmelden dan maken wij een wachtlijst aan. Vanuit andere dorpen weten wij dat deze testdag druk bezocht wordt. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Wij zullen een indeling maken en u ontvangt van ons een bevestiging met daarop de tijd dat u bent ingepland.
 
U dient er rekening mee te houden dat u bij het laatste tijdstip van de voorkeur nog 1,5 uur dient op te tellen i.v.m. de doorlooptijd door het programma.
Als voorbeeld: U wordt opgeroepen om 13.00 uur. Dan bent u na 14.30 uur klaar met het programma.
Mocht u op een bepaald tijdstip, echt niet kunnen. Geef dit aan en wij proberen er dan zoveel mogelijk rekening mee te houden.
 
Door wie wordt deze dag georganiseerd?
De fittestdag wordt u gratis aangeboden door 
Werkgroep Positieve Gezondheid, GGD Hart van Brabant, Gemeente            Land van Cuijk en deelnemende organisaties.
 
Wij bevelen de test van harte bij u aan en zien u graag op 4 oktober 2023!