De Ontmoeting

De ONTMOETING in OELBROECK: DE KOFFIE STAAT KLAAR! Bent u op zoek naar een gezellige plek om te ontmoeten met andere inwoners van Sint Anthonis? Kom gewoon even lekker bijkletsen met een kopje koffie of thee. Na een evenement of vergadering nog even napraten bij de bar met een drankje? Dan bent u bij De Ontmoeting aan het juiste adres! Onze gastvrouwen/heren staan klaar om u te verwelkomen. En wie weet, misschien komt u wel nieuwe vrienden tegen aan onze stamtafel! Dus, kom gezellig langs tussen 9 uur 's ochtends en 23 uur 's avonds. 


Koffie Café
Vindt u het nóg gezelliger om met meer mensen samen koffie te drinken
dan thuis alleen, of met uw man of vrouw die u al zo lang kent??
Vanaf 5 maart bent u dan welkom op dinsdag- en donderdagmorgen van
10.00 tot 12.00 uur bij Oelbroeck in het "Oelbroeck Koffie Café “, gezellig in de Ontmoeting. 
De Programmaraad van Oelbroeck zorgt er voor dat u daar altijd andere
bezoekers treft waarmee u, zo u wilt, een praatje kunt maken. Voor de
prijzen hoeft u het niet te laten. Koffie met vlaai kost alleen dán en
alléén in het Oelbroeck Koffie Café 5 euro en een tweede kopje
koffie/thee is altijd gratis, ook zonder vlaai!
Ook de dorpsverbinders doen gezellig mee op de eerste dinsdag van de maand.
Tot eind juni kunt u in het Oelbroeck Koffie Café terecht, daarna bent u op de zondagmorgen
voor de koffie met een praatje weer welkom op de Brink bij de Kiosk.


Samen Eten
Elke vierde vrijdag van de maand van 17.00 tot 19.00 uur staan we voor u klaar om een driegangenmenu te serveren.
Opgave gaat via de receptie bij Oelbroeck. Dat is iedere werkdag mogelijk van 9.00 tot 17.00 uur en tevens telefonisch via 0485-385166. Aanmelding dient uiterlijk één week voor aanvang van het diner plaats te vinden.  De deelnamekosten zijn en blijven per keer 15 euro (liefst via pin betalen). In dit bedrag zit een drie gangen diner én 1 consumptie. Het menu biedt keuze uit twee voor- en twee hoofdgerechten en een nagerecht dat voor iedereen hetzelfde is.
Naast de opgave-lijst, zal er ook een reservelijst worden gemaakt. Mochten we zien dat er meer vraag is dan waar we op dit moment aan kunnen voldoen, dan gaan we daar een oplossing voor zoeken!
De data die al definitief gepland zijn vindt U in de Agenda.
Komt u gerust alleen, met familie of vrienden gezellig samen eten!

Muziekcafé
Welkom bij het Oelbroeck Muziekcafé! In het bruisende hart van Oelbroeck is iets moois te beleven: het Oelbroeck Muziekcafé. We trakteren je regelmatig op geweldige live muziek in een gezellige setting.
Van Jazz en Blues tot Funk en Singer-Songwriter, we hebben voor elk wat wils. Hier draait het allemaal om de muziek! Ontsnap aan de dagelijkse sleur en kom naar het Oelbroeck Muziekcafé voor een avond vol gezelligheid en live muziek.
Of je nu houdt van meeslepende deuntjes, funky ritmes of intieme singer-songwriter sessies, wij hebben het allemaal. Dus, trek je dansschoenen aan of neem plaats voor een relaxte avond.
Het Oelbroeck Muziekcafé is dé plek waar verschillende generaties samenkomen om te genieten van muziek en gezelligheid. Mis het niet! Kom langs en ervaar de unieke sfeer van het Oelbroeck Muziekcafé - waar muziek voorop staat. Op 1April 2024  (15.00 uur) presenteert Oelbroeck Muziekcafé met trots het veelbelovende optreden van Midnight Jazz.

 

Meer informatie?
Stuur een bericht