Informatie

Oelbroeck is dé multifunctionele accommodatie van het dorp Sint Anthonis, gelegen aan de doorgaande weg - de Breestraat - richting buurdorp Ledeacker. 
Wij zijn van maandag tot vrijdag geopend en in het weekend als er activiteiten zijn. Het is een fijne plek om anderen te ontmoeten, samen te sporten, muziek te maken, een hobby uit te oefenen
of simpelweg een kop koffie te drinken, of om lekker te borrelen. 
Als bezoeker van Oelbroeck bent u op de juiste plek als u op zoek bent naar een geschikte ruimte voor uw vereniging, of evenement.
Of u nu op zoek bent naar een theaterzaal, vergaderruimte, of zaal, ze zijn allemaal beschikbaar voor huur.
De medewerkers zorgen dat alles tip top in orde is, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de inrichting.
In Oelbroeck is een grote diversiteit aan organisaties gevestigd die ieder op hun eigen manier ontmoeting realiseren.
Kom gerust eens langs. 
Heel graag tot ziens in Oelbroeck!

De Ontmoeting


De Ontmoeting ligt midden in het hart van Oelbroeck. Het is een sfeervolle ruimte met een bar, piano  en tafels en stoelen. U kunt de activiteiten in de sporthal zien en aan de andere kant zijn we nauw verbonden met de Bibliotheek.

Lees meer

Huisgenoten

In Oelbroeck is een grote diversiteit aan organisaties gevestigd die ieder op hun eigen manier ontmoeting realiseren. Denk bijvoorbeeld aan organisaties met professionele medewerkers zoals de school, de kinderopvang en de bibliotheek. Ook houden diverse organisaties spreekuur in Oelbroeck, zoals Sociom (sociaal werk), een Notaris (op Ma.) en de prikposten van Maasziekenhuis Pantein (op Ma-Di-Vr.) en het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis. (op Do.)

Lees meer

Hobbycentrum Sint Anthonis

                                                               

Vanaf september 2022 is Hobbycentrum Sint Anthonis een feit. Elkaar ontmoeten, een hobby uitoefenen of een nieuwe hobby leren. Alles is mogelijk! Wij bieden hobbyfaciliteiten aan, aan alle hobbyisten. De overdracht van vaardigheden vormt daarbij natuurlijk een onmisbaar onderdeel. Samen met andere mensen een hobby uitoefenen of iets nieuws leren is vaak gezelliger dan alleen thuis, is ons idee. 
Daarnaast organiseren wij maandelijkse Workshops, tweewekelijks de Reparatiewerkplaats en Naaiatelier en hebben we een Klussendienst.
 
 

Lees meer

TOERISTISCH INFORMATIEPUNT

Er valt veel te beleven in Sint Anthonis en het Land van Cuijk. Onze prachtige Staatsbossen, een mooie bruisende Brink, het ZooParc en het Oorlogsmuseum in Overloon, diverse campings en nog veel meer.
In hèt ontmoetingscentrum van Sint Anthonis, Oelbroeck, is een Toeristisch Informatiepunt. U vindt hier folders met wandel- en fietsroutes, folders over uitjes enz. De gastvrouwen en gastheren bij de Receptie kunnen u ook helpen met informatie over onder andere attracties, speeltuinen, musea en accommodaties. De agenda van Sint Anthonis en die van het Land van Cuijk? Wij weten ze te vinden. De informatie van het Toeristisch InformatiePunt is bestemd voor toeristen EN voor alle inwoners van Sint Anthonis.

Lees meer

VRIENDEN VAN OELBROECK

Lees meer