Over-ons

OELBROECK HEEFT EEN VERTROUWENSCONTACTPERSOON VOOR GRENSOVERSCHRIJDEND GEDRAG
Het bestuur van Oelbroeck heeft preventie en integriteit hoog in het vaandel staan en is daarom verantwoordelijk voor het voeren van een duidelijk preventie- en integriteitsbeleid. Alle medewerkers van Oelbroeck, vrijwilligers en betaalde medewerkers hebben bijvoorbeeld een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Ook is in dit verband mevrouw Dionne Donlou aangesteld als vertrouwenscontactpersoon.

Mevrouw Donlou is verantwoordelijk voor het oplossen van eventuele gevallen van grensoverschrijdend gedrag binnen de organisatie. Het bestuur gaat er vanuit dat deze gevallen eerst opgelost kunnen worden via de reguliere leidinggevende, maar in het geval van onvoldoende oplossing, staat mevrouw Donlou altijd klaar om te helpen.

Vermoed je dat je te maken hebt gehad of nog hebt met grensoverschrijdend gedrag in Oelbroeck? Neem dan contact op met Dionne Donlou. Zij is te bereiken via haar telefoonnummer 06 – 27522180 of via e-mail: vertrouwenscontactpersoonoelbroeck@oelbroeck.nl  Zij neemt zo spoedig mogelijk contact met je op. Zij behandelt jouw gegevens vertrouwelijk. De gegevens van mevrouw Donlou zijn ook te vinden op plaatsen in het gebouw van Oelbroeck.

Het bestuur van Oelbroeck

Meer informatie?
Stuur een bericht