De Ontmoeting

Eigenschappen

  • BAR MET KRUKKEN
  • TAFELS EN STOELEN
  • PIANO
  • MUZIEKINSTALLATIE
  • LEKKERE BANK
  • WIFI

De Ontmoeting


De ONTMOETING in OELBROECK: DE KOFFIE STAAT KLAAR! Bent u op zoek naar een gezellige plek om te ontmoeten met andere inwoners van Sint Anthonis? Kom gewoon even lekker bijkletsen met een kopje koffie of thee. Na een evenement of vergadering nog even napraten bij de bar met een drankje? Dan bent u bij De Ontmoeting aan het juiste adres! Onze gastvrouwen/heren staan klaar om u te verwelkomen. En wie weet, misschien komt u wel nieuwe vrienden tegen aan onze stamtafel! Dus, kom gezellig langs tussen 9 uur 's ochtends en 23 uur 's avonds. 


Samen Eten
Elke vierde vrijdag van de maand van 17.00 tot 19.00 uur staan we voor u klaar om een driegangenmenu te serveren.
Opgave gaat via de receptie bij Oelbroeck. Dat is iedere werkdag mogelijk van 9.00 tot 17.00 uur en tevens telefonisch via 0485-385166. Aanmelding dient uiterlijk één week voor aanvang van het diner plaats te vinden.  De deelnamekosten zijn en blijven per keer 15 euro (liefst via pin betalen). In dit bedrag zit een drie gangen diner én 1 consumptie. Het menu biedt keuze uit twee voor- en twee hoofdgerechten en een nagerecht dat voor iedereen hetzelfde is.
Naast de opgave-lijst, zal er ook een reservelijst worden gemaakt. Mochten we zien dat er meer vraag is dan waar we op dit moment aan kunnen voldoen, dan gaan we daar een oplossing voor zoeken!
De data die al definitief gepland vindt U in de Agenda.
Komt u gerust alleen, met familie of vrienden gezellig samen eten!

Muziekcafé
Welkom bij het Oelbroeck Muziekcafé! In het bruisende hart van Oelbroeck is iets moois te beleven: het Oelbroeck Muziekcafé. We trakteren je regelmatig op geweldige live muziek in een gezellige setting.
Van Jazz en Blues tot Funk en Singer-Songwriter, we hebben voor elk wat wils. Hier draait het allemaal om de muziek! Ontsnap aan de dagelijkse sleur en kom naar het Oelbroeck Muziekcafé voor een avond vol gezelligheid en live muziek.
Of je nu houdt van meeslepende deuntjes, funky ritmes of intieme singer-songwriter sessies, wij hebben het allemaal. Dus, trek je dansschoenen aan of neem plaats voor een relaxte avond.
Het Oelbroeck Muziekcafé is dé plek waar verschillende generaties samenkomen om te genieten van muziek en gezelligheid. Mis het niet! Kom langs en ervaar de unieke sfeer van het Oelbroeck Muziekcafé - waar muziek voorop staat. Op 28 januari 2024  (15.00 uur) presenteert Oelbroeck Muziekcafé met trots het veelbelovende optreden van Tickets For RIEANY PLUS.
 

De Ontmoeting

Meer informatie?
Stuur een bericht