Reserveer nu

Receptie

Eigenschappen

Receptie


Receptie Oelbroeck is er voor alle inwoners van Sint Anthonis.
Tijdens de opening van het vernieuwde Oelbroeck hebben veel inwoners kennis kunnen maken met de nieuwe “receptie” van Oelbroeck. Deze receptie is elke dag tussen 9 en 17 uur geopend voor alle inwoners uit ons dorp. De receptie wordt steeds meer de voorziening waar U met bijna al uw vragen terecht kunt. De vrijwillige receptionistes/en zijn van vele markten thuis.
U kunt hier bijvoorbeeld terecht voor de volgende zaken:
Welke activiteiten zijn er in Oelbroeck en de receptie kan U hierover informeren
Als U vragen hebt over alle werkzame organisaties en verenigingen in Sint Anthonis, kunnen zij U vooruit helpen en U op weg helpen om contact te zoeken.
Welke activiteiten zijn er in Sint Anthonis
Het toeristisch informatiepunt is bij onze receptie gevestigd. Alle vragen over mogelijkheden binnen ons dorp en de gemeente Land van Cuijk kunnen hier gesteld worden. Vele fiets- en wandelroutes zijn bijvoorbeeld hier beschikbaar.
De receptie kan U in contact brengen met het dorpsteam dat in Oelbroeck is gevestigd. Samen hebben zij veel kennis op het gebied van wonen, welzijn, zorg, financiën en eenzaamheid.
Vertrektijden van bussen, buurtbus en treinen kunnen bij de receptie opgevraagd worden.

De receptie van Oelbroeck kan elke dag bezocht worden, maar is ook altijd telefonisch bereikbaar op nummer 0485 – 385166 Schroom niet om eens bij Oelbroeck binnen te lopen. U bent altijd welkom!

Terug

Receptie

Meer informatie?
Stuur een bericht

Vaste gebruikers

Somas Activia
KBO Sint Anthonis
Uutlaot
Spring Dagopvang
Kindcentreun Leander
Het zwaluwstaartje
Kodokan
Biblioplus
Klezatro
Dorpsraad
Sociom
TIOS
De huuskamer
Canthonis
Muziekvereniging Sint Cecilia
Notariskantoor Teeuwen